Rólunk

Nekünk, akik ezt a honlapot készítjük, Jézus Krisztus a legfontosabb személy az életünkben. Nem mi akartuk ezt, de találkoztunk Vele, megérintett az ő szeretete, személyiségének kisugárzása, ezért alakult így.

Az evangélium alapján keressük az egyház megújulásának alternatíváit, azt az üzenetet, formát, ahol szervezet, hierarchia, szolgálók, intézmények nem állnak a hívő és Jézus Krisztus közé. Keressük azt a módot, melyben, az evangéliumban az egész emberiség számára megjelent Isteni kegyelem, gyógyulást tud hozni a bűn, a betegség, az emberi viszonyok és nem utolsósorban, a jelenlegi gyülekezeti és egyházi gondolkodás okozta sebekre.

Sokat kaptunk a néhány évtizede elindult, és az evangélium hordozta kegyelmet újra felfedező, és hirdető mozgalomtól. „Kegyelem-mozgalomként” ismert, és az evangéliumot és Jézus Krisztust igyekszik visszaállítani a személyes és a közösségi hívő élet centrumába. Ez áll legközelebb hozzánk, de  úgy véljük, hogy az eredeti evangéliumhoz is.

Nem tartozunk egyetlen jelenlegi gyülekezethez, vagy felekezethez sem, de keressük az emberekkel, testvéreinkkel való közösséget. Ennek fóruma a honlapunk is, ahol igyekszünk a kereső, különösen gondolkodásukban változni, gyógyulni vágyó embereknek segíteni. 

Ugyanez a célja a Szolgáló testvérek Facebook csoportnak is, amelyen hasonló gondolatokat, írásokat találhatunk, a honlap szerzőitől is, és sok igazság-kereső emberrel ismerkedhetünk meg, beszélhetünk írásban. https://www.facebook.com/groups/162002094462249/